Ainza: Emasputih followback my instagram !
Giveaway

Emasputih followback my instagram !

Monday, April 07, 2014


Hi,


Siapa yang belum join Mini GA I Love Monopod ? Haa siapa yang belum join tu jom join sekarang tau. Ga ini hanya berlangsung selama 1 minggu sahaja. Kihkih so dekat syarat tersebut cik emasputih ni suruh follow her instagram. So aku follow lah. Eh eh ingatkan beliau tak followback aku, ye laaa kan dia tu blogger femes amess dan cantik pulak tu. Mana nak followback kan budak-budak bawahan ni. * ayat sedih.

Tutt 1 day ago dia request to follow me! Whihi ingatkan mimpi ke apa ? Rupa-rupanya eh betul lah kak cantik ni request balik. Hehehe suka lah bila blogger femes followback kita walaupun dekat instagram sahaja . * hati ibarat spring

Follow Instagram 
Join Giveaway Fanylove.me

You Might Also Like

0 comments

Nuffnang Ad's