Ainza: Entry Kosong

Entry Kosong

Saturday, April 19, 2014

Sejak dua mejak ni rasa idea datang tu tak mencurah - curah pun. Tak selicin licin sabun pun. Kenapaaa idea tak datang ni.

Entry kosong bermakna takde apa - apa nak distorykan dekat sini hihik. Nak update tapi akal taknok datang bagi idea. So jadi macam ni.

Btw sekarang tinggal 10 hari lagi sebelum Giveaway Fanyloverme tamat. So sesiapa yang belum join tu dipersilakan join lah ye. Walaupun Ga kali ke-2 ni kurang meriah tapi syukur alhamdulillah sebab ada jugak orang sudi nak join hehe

Kepada yang berjaya membuat entry TOP ! Akan dapat tapak iklan secara PERCUMA selama bulan. Maybe dipanjangkan hehehe. Tak kesah ayat merapu pun hehe. Ainza akan terjah entry peserta sorang demi sorang tau.. Buat lah entry apa - apa pun asalkan menambatkan hati saya dongg. TQ









You Might Also Like

3 comments

  1. caritalah pasal beruang beranak ke,tupai terbang ke, mati kena cekik ke, huhuhuhu cerita awak kahwin ke? hahahahahaha

    ReplyDelete
  2. Hahaa bagus jugak idea tu. nanti nk buat entry mcam tu jugak laa. eh kahwin? amboi lambat lagi nooo hehe

    ReplyDelete
  3. Kosong ke..? Tengok 'berperkataan' je xD

    ReplyDelete

Nuffnang Ad's