Ainza: Fenomena berselfie ke sekarang ini ?
Giveaway

Fenomena berselfie ke sekarang ini ?

Wednesday, April 09, 2014

Hi,
Haihhh selfie selfie & selfie eh eh bukan selfish okay. Hihi sekarang 1 dunia tergila-gila dengan selfie. Amboi syok ambik gambar naaa. Bila buka instagram je 100% penuh dengan selfie hihi up to you lah. Kadang-kadang suka jugak bila orang berselfie ni macam-macam gaya dia orang buat. Yang paling femes dia orang suka buat muka duck face and mata besar . Hahahah Aku ni pun suka selfie jugak lah tapi sebelum zaman wujudnya perkataan SELFIE but now kurang . I dont why huhu


Nah ! Sofia The First pun nak selfie jugak. Oh ye alang-alang berselfie apa kata kita join GIVEAWAY SELFIE. Dah yang suka sangat berselfie tu mari kita rebut peluang untuk menang wang tunai ! Goodluck 

You Might Also Like

0 comments

Nuffnang Ad's