Ainza: Fenomena Camera 360

Fenomena Camera 360

Saturday, April 19, 2014

Haishhh zaman dah moden. Masa zaman kuno - kuno dulu kalau nak cantik siap make up tebal lagi. Gincu merah menyala dari jauh dah nampak. hehe but now zaman dah moden download je dekat play store* bagi pengguna android taip 'edit photo' berlambakk keluar. Macam - macam ada tapi yang paling top sekarang camera 360 lah !

Siapa kat sini tak pernah langsung guna camera 360 ? Eh tipu lah kalau tak guna kihkih. comel tu kalau guna effect dia. Muka orang bangla boleh bertukar kepada muka orang mat salleh.

Dekat facebook & twitter haihhh penuh dengan kutukan sebab diaorang guna camera 360. Haish bia lah dia orang nak guna pun. Dia pun nak cantik jugakkkk*dalam alam maya hehehe

Displaying IMG-20140418-WA0008.jpg

You Might Also Like

0 comments

Nuffnang Ad's