Ainza: Followers ke - 1800

Followers ke - 1800

Sunday, April 20, 2014

Assalamualaikum.
Buka je blog tengok - tengok follower dah 1800 woww. Terima kasih banyak - banyak pada yang sudi follow tu.


Follower yang ke 1800 : http://theonlygirl98.blogspot.com/ . Suka sangat blog dia. Comel dan yang paling penting color pink hehe. 

Btw disebabkan lama dah Ainza tak bagi something special untuk blogger bertuah jadi sebagai tanda penghargaan Ainza nak bagi tapak iklan secara percuma selama sebulan untuk followers bertuah kita ni : http://theonlygirl98.blogspot.com/

To you dear : boleh pm Ainza dekat facebook atau email je kat sini aienshitobi@gmail.com

You Might Also Like

0 comments

Nuffnang Ad's