Ainza: Header baru

Header baru

Wednesday, April 23, 2014

Ece- ecehh orang lain header baru bila tahun baru.
Saya ni dah nak masuk pertengahan tahun baru tukar header
macam ni. Doodle doodle macam kanak - kanak ^^


Act, Biasanya header yang saya selalu buat hanyalah tulisan sahaja.
Cuma tambah deco - deco sikit macam bunga tu dan permata love macam
Sofia The First. Hehehe So kali ni rasa nak jadi budak - budak buat header
doodle hehe. Warna pink memang tak akan lagi .

But rasa macam tak pus hati sebab content dia tu, lain sikit.
Malas lagi nak layan huhu. Hahaha doodle tu saya pakat hentam je.
Jadi ke tak jadi ke belakang citer yang penting header tu ada
jugak doodle sikit hehe dan lain dari yang sebelum ni.

You Might Also Like

3 comments

Nuffnang Ad's