Ainza: Hum Dil De Chuke Sanam Full Songs

Hum Dil De Chuke Sanam Full Songs

Thursday, April 17, 2014

Haaa hindustan lagi laa Ainza ni. Kihkih ada yang satu geng dengan Ainza tak? Minat hindustan jugak ni? Hum Dil Chuke Sanam cerita yang penuh kesedihan. Memang best cerita ni and cerita ini jugak jarang ditayangan mana-mana televisyen. So susahlah nak tengok kan. Kalau nak tengok dekat youtube memang
takde subtitle. Sangat susah untuk fahami bahasa dia tu melainkan korang asal negara itu la atau belajar sikit hihik .

Hum Dil De Chuke Sanam sangat sedih bila Salman Khan dan Aishwarya Rai saling mencintai tapi dihalang. Banyak halangan yang harus dilalui oleh mereka. Selain cerita best lagu dia pun semua best tau. Dapat feeling-feeling. So now jom dengar full song sambil tu boleh blogwalking. Ainza dah pun remove song dalam blog ini kerna rasa menyemak pulak hihi. Siapa pengemar cerita hindustan memang dapat merasailah kan maksud cerita tersebut. Sangat-sangat sedih tau


You Might Also Like

1 comments

Nuffnang Ad's