Ainza: Memohon Maaf

Memohon Maaf

Friday, April 04, 2014

Assalamualaikum. First nak mintak maaf kepada yang nak join Giveaway Fanylover.me mahupun yang dah join ga tersebut. Untuk melihat senarai hadiah terpaksa saya drafkan dulu disebabkan laptop saya tak boleh connect wifi. Ini pun update melalui phone. Senarai hadiah tetap sama cuma saya mahu kemaskini sedikit. Harap semua faham atas kesulitan yang saya hadapi sekarang ini..

Mungkin susah saya nak update tentang GA disebabkan masalah yang saya sebutkan tadi itu.. InsyaAllah semuanya akan beres sebelum Ga tamat dan jangan lupa untuk promote Ga tersebut untuk memenangi hadiah top refferal.

Kepada yang sentiasa visit blog saya, memohon maaf sekali lagi kerana tak dapat blogwalking dan tak dapat reply messages yang korang tinggalkan di cbox tu. Saya harap korang semua selalu visit sini dan jangan lupa sedekahkan untuk nuffnang :) ♥♥ TQ

You Might Also Like

0 comments

Nuffnang Ad's