Ainza: Panas - panas makan aiskrim

Panas - panas makan aiskrim

Sunday, April 20, 2014

Assalamualaikum.
Seperti yang dikatakan memang sekarang mod untuk update rasa malas lagi tambah pula musim panas macam ni. Ya Allah perit rasa kalau nak keluar..

Pagi tadi hujan sekejap. Alhamdulillah masuk je tengah hari panas wooo Rasa nak duduk je dalam petis ais. Kalau nak mandi 2 3 kali dah.

Haish panas - panas macam ni kan best kalau makan aiskrim macam kat website ni -> Aiskrim .
Terliur lol..


Klik gambar kalau nak tengok websiteeee Aiskrim

You Might Also Like

0 comments

Nuffnang Ad's