Ainza: Pening nak tukar color blog

Pening nak tukar color blog

Saturday, April 05, 2014

Hmm act rasa macam bosan dah color pink , brown dan light yellow. Rasa nak tukar color blog ni je tapi tengah pening nak tukar color apa. Layout maybe tak tukar kot sebab MALAS hehe maybe nak tukar color je. Apa pendapat korang, color apa yang sesuai untuk blog saya ni or nak stay color ni jugak? Bagi pendapat kay ♥♥

Jemput join Giveaway Fanyloverme

You Might Also Like

4 comments

  1. pilih warna kuning lembut, kuning susu, atau biru susu.. cantik! cer try k

    ReplyDelete
  2. wowwww. haaa comel jugak biru tu + kuning lembut hehe

    ReplyDelete
  3. tukar!! warna..entah la, suka hati akk tukar warna ape, janji tukar xD ngee sky blue. cenggitu. peach ka..

    ReplyDelete
  4. hahahahaa , haaaa warna peach okay jugak tu, tapee difikirkan lagi hahaha

    ReplyDelete

Nuffnang Ad's