Ainza: Perhatiannn !!

Perhatiannn !!

Tuesday, April 01, 2014

*klik untuk pembesaran

Perhatian!! Banyak yang mengadu masalah tak boleh follow. So macam mana nak join giveaway kan? Saya mengambil keputusan untuk longgarkan syarat meng-follow blog sehingga button follow sudah baik pulih and jangan lupa kalau dah boleh follow tu silalah follow para sponsor ye sebelum ga tamat. Anyway kalau tak boleh follow boleh letak blog saya di bloglist anda supaya anda dapat tahu info tentang ga :) Yang takde masalah untuk follow tu baguslah. Teruskan follow semua sponsor ye ^^ 

To anonymous kenapa lah tak letak nama sendiri, kan senang saya dapat tahu anda siapa . Okay cuba try tutorial dibawah ini. Kalau menjadi alhmdulillah 



You Might Also Like

0 comments

Nuffnang Ad's