Ainza: Sama Tak ? #2

Sama Tak ? #2

Friday, April 18, 2014

Assalamualaikum
Baru balik dari Maran,Pahang. Hehe walaupun letih tapi sempat lagi nak update blog kesayangan ni.
Btw ni doodle yang saya tempah, kesemuanya saya sangat berpuasa hati  :

First :
Order from kuroizu , 2013.
Hehehe picture tu since 2011. Gila tak duckface tu! Sebelum tu perkataan 'Duckface' belum lagi naik mendadak macam sekarang. So time 2011 tu tak rasa malu lah kalau buat duckface ni. Hehehe



Second :
Order from Oh Gerlie Doodle ! 2013
Picture tahun lepas 2013 maybe awal bulan kot laa. Acah-acah mato besor padahal tidok jeee. Entah kenapa bila take masa tu mata jadi besar comel hihik.


Third : 
Coming soon, nak order dengan siapa lagi yeeee. Hmm

You Might Also Like

3 comments

  1. salam singgah dan kenal dari http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html... saya follow sini juga, jemput singgah ke www.bubblynotes.com

    ReplyDelete
  2. hehe terima kasih kak farah ^^ followback jugak

    ReplyDelete

Nuffnang Ad's