Ainza: Sama Tak ?

Sama Tak ?

Friday, April 18, 2014

Assalamualaikum and Hi you alls.
Ehem sama tak ? Ainza VS Ainza Doodle ? Eh macam sama je, macam comel je, macam cantik je. Hihik. Anyway doodle ni dilukis oleh Gerlie Doodle pada tahun lepas. Cuba tengok betul - betul, sama kan ? Wheheehe



Sangat berpuas hati dengan hasil kerja tangan sis ni. Now sis ni tengah mengandung but now tak tahu bila dia bersalin sebab bila Ainza visit blognya, url blog errr changed! Entah keluar website ape entah. Btw yang mana lagi comel ni ?  Brown or pink ? heheh

You Might Also Like

1 comments

Nuffnang Ad's