Ainza: Sofia The First & Musim Bunga
Giveaway

Sofia The First & Musim Bunga

Tuesday, April 08, 2014

Hi,
Malam-malam macam ni baru sempat nak update blog ! Yeayyy baju blog kita change lagi. Biru bertukar kepada purple. Why i choose purple ? Cause Sofia The First my anak sedara name hehehe.


Act sangat minat Sofia The First sebab dia comel. Episod cerita dia best-best and tak pernah jemu walaupun 2 3 4 kali astro duk ulang menda same. Suka kartoon putri macam ni and tak seksi macam kartoon ikan duyung tu. That why i tukar color blog menjadi color purple alaa - alaa biru macam tu lah but masih ada 10% belum siap lagi.  Nahh tengok header tu siapa ada permata warna purple lagi alaaa alaa loked macam sofia tu hehe. Warna pink and light yellow wajib ada sebab kalau ada color tu baru menyerlah * kata saya hehe

Ehemm dengar kata dekat Malaysia musim bunga kan ? ya paling terkejut bila musim bunga macam dekat luar negara. Sakuraaa hihi. So apa lagi sekarang tengah musim bunga so kita tukar lah jugak blog kita musim bungaa. Hihik


But susah nak cari bunga yang macam snow snow tu. So edit gitu-gitu je asalkan ada bunga tau. Hehe anyway apa pendapat korang tentang blog saya sekarang ini ? Hihi

You Might Also Like

0 comments

Nuffnang Ad's