Ainza: Tidak pernah dapat CPUV NUFFNANG
#CPUV

Tidak pernah dapat CPUV NUFFNANG

Friday, April 18, 2014

Assalamualaikum.
Tengok entry sorang - sorang membuat Ainza rasa cemburu sebab apa setiap entry dia orang semua, semuanya pasal entry got CPUV. Wuhuu taniah laaa ye. Maybe korang ada any tips macam mana nak dapatkan Cpuv dari Nuffnang

Walaubagaimana, Ainza syukur sebab apa walaupun tak pernah dapat CPUV tapi setiap minggu selalu meningkat income tu. Terima kasih banyak-banyak sebab sudi click iklan yang terpapar diblog ini.

Doa-doa lah ye suatu hari nanti InsyaAllah Mr. Nuffnang baik hati nak bagi cpuv untuk blog ini hehe. Amin

You Might Also Like

0 comments

Nuffnang Ad's