Ainza: Tips luangkan lebih masa dengan anak-anak tersayang

Tips luangkan lebih masa dengan anak-anak tersayang

Monday, April 21, 2014

Kadang - kadang luangkan masa untuk anak - anak tersayang selalu terabai. Zaman sekarang kedua - dua ibu bapa busy dengan urusan masing - masing. Pagi pergi kerja malam baru balik kan. Allaaaa macam drama melayu sekarang ni. Jarang jumpa anak - anak.

Cuma satu je lah yang dapat luangkan masa bersama ketika musim cuti sekolah. Tapi kalau nak ikutkan cuti sekolah ni jarang. Yang paling lama cuti sekolah masa bulan 6. Kalau akhir tahun tu lain kira laa. Time tu lah nak luangkan masa bersama kan?

Tapi bagaimana kalau bukan cuti sekolah means harian biasa. Memang susah lah nak luangkan masa bersama. Hari minggu pun jarang tau sebab maybe anak- anak nak shopping/ keluar dengan friends dia.

So ini tips yang sangat mudah dan terbaru lagi senang tak payah pening kepala nak holiday kat mana - mana untuk luangkan masa bersama kerana dengan mengajak anak - anak makan aiskrim pun dah dapat eretkan keluarga tau. Cuba lah tips ni ye.

Nak tahu lebih details boleh pergi terus ke website ini dan ada juga website yang macam - macam jenis aiskrim tau ..


Hope dapat membantu ualls semua kay..

You Might Also Like

1 comments

  1. memang suka makan aiskrim...

    thanks sudi join segmen nak url #3, senarai blog ada di http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html

    ReplyDelete

Nuffnang Ad's