Ainza: Yeayyy Corotomax dah sampai

Yeayyy Corotomax dah sampai

Monday, April 07, 2014




Alhamdulillah pagi-pagi ni rajin pulak nak update.. Hehehe yeayyy corotomax dah sampai semalam tapi hari ni baru nak post entry. Semalam tak sempat nak update sebab line tak okay. Terlalu lembab. Haaa nak tahu kenapa aku order corotomax sebab aku ni rabun . So sedar-sedar laa kalau rabun tu memang tetap rabun. Hehehe corotomax tak 100% dapat menghilang power rabun kita tu tapii ia dapat mengurangkan power rabun tu. Kelebihan corotomax ni :

✿ Sumber Vitamin A terbaik
Meningkatkan sistem imunisasi
Membetulkan fungsi organ tubuh
Mencegah kanser
Penting untuk pertumbuhan tisu ephithelial seperti kulit, membra di dalam saluran penghadaman, serta pernafasan. Tisu ini bertindak sebagai penghalang utama kepada jangkitan penyakit.
Diperlukan semasa selsema, batuk dan gangguan-gangguan penyakit yang ringan.
Terlibat dalam penghasilan sperma dan ovum.
Penting untuk pertumbuhan tulang yang sihat
Meningkatkan sistem kekebalan dengan memperbaiki fungsi sel darah putih.
Membina semula sel-sel yang rosak.
Melindungi dari rabun malam.
Menjaga kesihatan mata.
Merangsang pertumbuhan tulang yang kuat, gigi, gusi serta kulit dan rambut yang sihat serta keihatan umum.
Digunakan dalam rawatan jerawat, ulcer, bisul, dan sebagainya
Hilang lembapan pada kulit, mulut dan rambut
Tumbesaran terencat
Masalah tidur dan insomnia
Kulit yang menebal pada telapak tangan dan kaki
Masalah rabun malam.



Untuk order boleh whatsapp : 0139366779(Azura) | http://azurapia.blogspot.com/

You Might Also Like

3 comments

  1. amne nk pakai kak? uhhh n berapa harganya?

    ReplyDelete
  2. dia pil. dlam botol ada 30 biji untuk 1 bulan laa.

    ReplyDelete

Nuffnang Ad's