Ainza: Alang - alang dah tu

Alang - alang dah tu

Thursday, May 08, 2014

Assalamualaikum. Haii uolls. Oh yaaa haa alang - alang menunggu internet loading lebih baik tukar header baru sempena Rejab ni kan ? Haaa nanti tak boleh lah nak edit edit bagai cause maybe next month busy and yang paling best next month puasa kan? So siapa yang belum ganti lagi puasa tu? Ganti cepat - cepat sebab azan magrib ni tak la lewat sangat.

Anyway, macam mana dengan header baru saya ? Act nak warna pink tapi macam mana tangan ni tersilap tukar warna.


And background nak tukar warna biru awan awan tuu tapi rasa macam tak sesuai pulak kan? Dengan sedikit masa ni ,saya ubah suai border diaa. hehe bahagian sidebar saya malas lagi nak tukar.. No ideaa

Okay selesai sudah masalah blog . So boleh fokus menda lain pulak. Nanti ada masa nak blogwalking and followback blogger lain. Dah lama tak join Giveaway kan ? Nak sangat join tapi masalah internet sekarang ni laa kejap laju kejap slow. Sakit hati ~ tambah pula dengan lappy buat hal. Anggap semua ini dugaan.

Alhamdulillah hadiah giveaway by munirah dah sampai, later saya update yaaa.



You Might Also Like

0 comments

Nuffnang Ad's