Ainza: Cash 8share kali ke 2

Cash 8share kali ke 2

Wednesday, May 21, 2014

Alhamdulillah,tak sangka pulak dah 2 kali cash out 8share hehe. Tapi tak lah macam otai otai kita dah berpuluh - puluh kali cash out tu. Saya ni masih newbie lagi kot.

Saya summit cashout 18/05. Tutt2 20/05 dah masuk dah duit. Cepat betul pihak 8share share ni transfer berbeza dengan yang sebelum ni. Yang cash out pertama dalam 3-4 hari jugak masuk duit dalam bank tu. Maklum lah guna bank BSN. Maybank in prosess. Hehehe thanks pada yang tolong klik tu. Derma RM0.20 tu amat berbaloi tauu

P/s: Rindu nak lukis doodle T_T

You Might Also Like

0 comments

Nuffnang Ad's