Ainza: Churpchurp sekarang di Play Store !
Churpchurp

Churpchurp sekarang di Play Store !

Thursday, May 15, 2014



Sekarang Churpchurp dah ada di play store ! Bagi user user yang join churp churp tu boleh lah download sekarang. Lagi mudah tau tak payah buka lappy untuk share iklan. Sekarang di hujung jari sahaja. Install and share duit pun masyuk. Kehkeh.

Kalau dah ada application Churpchurp dekat phone senang lah sikit kan? Bila - bila masa kita boleh share iklan walau di mana kita berada. Janji ada internet jee dekat phone tu hehe.

Tapi ada sedikit kekurangan app ni iaitu takde Contact Us kan ? Susah lah nak summit ticket tak macam 8share. Mungkin ini baru lagi dan banyak yang harus diperbaiki. 

You Might Also Like

1 comments

  1. [Infinite Last Romeo Giveaway by Fiqa Nsz]
    Jangan lepaskan peluang untuk merebut hadiah menarik yang ditawarkan!
    Top Refferal bakal membawa pulang hadiah album Infinite Last Romeo [official original album],
    Cabutan bertuah pula mencari seramai sembilan pemenang untuk merebut hadiah seperti MP3 shuffle, Infinite Replica Jersey, Notebook, Infinite Key Holder dan topup!

    Giveaway ini berlansung selama sebulan iaitu dari 15 May sehingga 15 Jun 2014.
    Jom sertai sekarang sebelum terlambat!

    http://fiqansz.blogspot.com/2014/05/infinite-last-romeo-giveaway-by-fiqa-nsz.html

    ReplyDelete

Nuffnang Ad's