Ainza: Dhoom 3

Dhoom 3

Thursday, May 15, 2014

Dah lama tak 'meneroka' filem baru hindustan hehe
Ada yang lama, yang baru terabaikan. Eh ? Terbalik biasanya
ada yang baru, yang lama ditinggalkan. Ha'ahh sebab semua filem yang baru 
hidustan ni opss kebanyakkan lah tak best. Semua cerita mengarut
and memboringkan dan yang paling penting lagu tu tak sedap.
Mana penyanyi lama - lama ye ? 


Dhoom 3. Siapa dah tengok ? Hmmm pelakon perempuan Katrina Kaif
kalau yang Dhoom 2 Aishwarya Rai kan? Yang mana lagi hebat ?
Kalau nak diikutkan 2 2 comel kehke cuma Katrina kaif ni berdarah campur haaa
tak macam orang hindustan sangat lah . Sexy tu errrr 

Act rasanya minat Aishwarya Rai lagi kot dan Dhoom 2 lagi best dari Dhoom 3
sebab Dhoom 2 ni semua lagu best  - best kalau dhoom 3 ? Hmmm sebaliknya
semua lagu tak best and pakaian pun terlalu lalu sexy. Tapi body tu cantikk ! Hehehe

Haaa sabtu ni ceritoo apa jah ? Kuch kuch hota hai ? Gilaaa dah lama dah cerita tu.
Sekarang umur shah rukh khan pun dah semakin meningkat. Rasanya muda 4 tahun dari
mak saya. Bila tengok filem ni rasa sekarang macam muda lagi kan? walupun dah tua T_T


You Might Also Like

0 comments

Nuffnang Ad's