Ainza: Easy on dah takde !

Easy on dah takde !

Saturday, May 10, 2014


Salam semua. Hmm amat menyedihkan dah pergi semua kedai area terengganu sehingga maran,pahang semua takde easy on. Nak cari kat mana lagi ye ? Siapa yang tahun online shop mana yang jual easy on or tak kesah lah nama apa - apa pun asalkan ada kanji. Susah nye nak dapat sekarang. Dulu kemain belambak dekat kedai.

Haa ini kes tudung bawal dah ramai yang guna. Dulu orang suka pakai shawl and tak perlu guna benda alah ni tapi sekarang ? Bawal boleh buat 2 dalam satu. Shawl pun boleh, pakai macam biasa pun boleh. Haisshhh

My sisters semua cari menda ni. Yang seorang tu memang guna bertahun - tahun sebab dia menjahit baju. So memang nak guna ni lah supaya kain nampak kemas and saya pulak guna time sekolah lagi. Susahnya mahu dapat. Kalau lah dapat jumpa nak beli 1 lori hahaha.*tamak Ni macam kes gula & minyak lah pulak.

Hope siapa yang tahu online shop mana yang jual boleh pm saya di facebook ye. Link ada disidebar.


You Might Also Like

3 comments

  1. Mcm saya ada nampak spray kanji ni kat Giant (jenama lupa tapi ada perkataan 'starch').

    ReplyDelete
  2. ha saya cari starch nak buat gam sendiri :)

    ReplyDelete

Nuffnang Ad's