Ainza: Hindustan dulu berbeza dengan hindustan sekarang
Hindu

Hindustan dulu berbeza dengan hindustan sekarang

Sunday, May 18, 2014

Assalamualaikum uolls.

Sekejap ada sekejap takde. Mana pi tak tau.. haaa ni pun update pakai phone je, lappy ada tapi internet bermasalah so daripada sakit hati lebih baik biarkan macam tu jee.

Sebut pasal hindustan, siapa yang tengok Kuch Kuch Hota Hai? Mesti tengok kan pada yang minta hindustan tu macam i hahahha. Sedih cerita tu and tak pernah bosan pun tak macam cerita sekarang tak best and semua lagu tak sedap. Mengarut je bagai. Pakaian pulak tu kemain sexy tak macam yang dulu pakai sari sari. Hmmmm

Act saya minat hindustan ni sejak umur 2 tahun. Haaa walaupon masa tu tak tahu apa kebendaa cuma duk tengok jaaa. Ye laaaa kan dah kakak duk asah selalu. Terikut jugak laa eden.

Start saya pandai tengok cerita hindustan masa 4 tahun cerita apa tak ingat tapi pelakon Shah Rukh Khan siap menanggis nanggis nak tengok cerita tuu. Kihkihkih

Kadang kadang cerita tak tengok mana cuma lagu jee. Yang paling suka penyanyi lagu tu tak silap laa cerita khabi khusi khabi gham , kuch kuch hota hai yang shah rukh khan tu penyanyi dia udit. Wowwww best laaa suara diaaa. Semua lagu yang udit menyanyi saya suka. And perempuan tak ingat nama.

Tengok lah siap tahu penyanyi diaa. Siap beli phone blackberry khas untuk video & lagu hindustan. Tapi sekarang cerita & lagu semua mengarut and malas nak tahu penyanyi dia sebab semua suara tak sedapp. Mengaruttt. Memang tak sukaaa nak nak cerita dhoom 3. Sexyyyyy. Memang tak minat laaa.

You Might Also Like

1 comments

  1. Penyanyi perempuannya ialah Lata Mangeshkar :) Udit Narayan memang terbaik laa suara dia !

    ReplyDelete

Nuffnang Ad's