Ainza: Hindustan laa malam ni

Hindustan laa malam ni

Wednesday, May 07, 2014

Salam . Hemm dengan internet buat hal ni sempat jugak nak update blog hehe walaupun 2 3 kali refresh. Adoii ni banyak lagi entry terpaksa di drafkan.  Tunggu internet laju baru settlekan semua. Oh yaaa malam ni macam biasa laa hindustan. Eh macam tahu tahu jee menanti cerita ni act lagunyaa hehe. Pandaii


Har Dil jo pyar karegaa hoho semua lagu dia saya suka. Masa ni memang minat Rani tapi sejak lagu apee entah ketiak dia basah. wooooo sejak tu tak berape nak minat. Hahaha Malu laa ketiak basah dah la lagu tak sedap. So malam ni kita datingg yaaa.


You Might Also Like

3 comments

Nuffnang Ad's