Ainza: In prosess

In prosess

Monday, May 26, 2014

Assalamualaikum uolls, dah lama tak asahkan bakat sedikit seceputt ini. Akhirnyaa datang jugak idea nak lukis doodle. hehehee Haaa tak lama lagi kita bakal menyambut bulan ramadhan kan ? Mesti tak sabar nak puasa. Siapa yang belum ganti puasa tu cepat - cepat ganti. Ganti dalam bulan rejab ni penuh pahalaa. InsyaAllah.


Baru bahagian kepalaa yang lukis. Bahagian lain --------


Disebabkan bulan Ramadhan tak lama lagi bakal tiba, so saya terfikir nak design wajah blog saya dengan kelainan sedikit. Bulan ramdhan, haaa tukar wajah blog tanda blog saya ingin menyambut bulan ramadhan juga. InsyaAllah mungkin awal sikit saya tukar wajah blog takut bila tiba bulan ramadhan nanti tak sempat nak tukar. 16/06 ni kena masuk poli, dah takde masa nak nak design - design lagi T_T tuu yang prepare awal - awal. Seperti biasa warna pink tetap adaa. Wajib hehe


You Might Also Like

1 comments

  1. Comelnya blog adik neh... :) blogwalking di sini... have a nice day...selamat menyambut bulan2 yg mulia... rejab, sya'ban dan ramadhan...

    ReplyDelete

Nuffnang Ad's