Ainza: Janji Palsu !

Janji Palsu !

Tuesday, May 06, 2014

Hemm sedih betul dengan sesetengah sikap manusia ni yang suka mungkir janji/ janji palsu dan seagainya. Kenapalah susah sangat nak tunaikan janji ye ?

Okay entry ni memang fokus untuk para sponsor tu yang sponsor hangat - hangat taik ayam punar puihhh! Hairan lah gatal sangat bila orang lain nak sponsor dia pun nak sponsor jugak. Tapi bila sampai waktunya batang hidung pun tak nampak! Bencikkk laa macam ni. Tak takut dosa ke ? Tak kesian ke dekat orang lain yang menanti nanti respon tu?!

Ini memang pentingkan diri sendiri lah nak suruh orang like follow or whateverlah tapi sampai masanya taknok layan pun. Sponsor macam ni harus kita hentam dengan batal sekuat - kuatnya sehingga keluar isi perut bantal tu..

Lepas ni sesiapa nak buat giveaway harus cari sponsor yang bertauliah. Taknak dah pisang berbuah 2 kali cause Ainza pun terkena jugak dengan sponsor macam ni. Sampai sekarang no respon. But it's ok lah taknak tanya 2 3 kali. Just redha, biar Allah yang balas kan ?

P/s : i'm sorry tak boleh visit lagi yang meninggalkan jejak tu cause internet seperti siput yang tengah berlari?..Faham kan ?  hehehe


You Might Also Like

0 comments

Nuffnang Ad's