Ainza: Keburukan pakai blogskins

Keburukan pakai blogskins

Friday, May 23, 2014

Assalamualaikum dan salam jumaat semua yaa. Siapa pengguna blog skins? Kadang - kadang kita tak perasan pun yang setiap kali kita update entry, entry kita tidak akan keluar dekat newfeed. So orang lain tak dapat lah nak baca kan? Haaa macam ni
Contoh Sahaja

Haa dah boleh nampak ? and tak semua yang pakai blogskins jadi macam ni, ada jugak tak . Jadi pengguna blogkins tu boleh la cepat - cepat tukar kepada template biasa yee . 

Sedekahkan dekat sini boleh ?

You Might Also Like

0 comments

Nuffnang Ad's