Ainza: Kite makeupkan dia

Kite makeupkan dia

Saturday, May 03, 2014

Haaa alang - alang sakit mata meh nak makeupkan sedikit.



Before : Kejut je dari tidur dah tak boleh bukak mata. Haaa alang - alang tu tangkap gambar terus. haha macam pakai eyeshadow kan. Sakitt oi.






After : Nak cover tak nak bagi nampak bengkak meh kita makeupkan diri. Kita letak eyeshadow bia terang - terang. Kasi kulit putih. 

Tapi realitinye dalam gambar je tu. Kat luar masih bengkak . Nak buka mata 1 inci je boleh dan sekarang Alhamdulillah dan surut bengkak, boleh buka 5 inci baru hahaha. Besok boleh buke macam 360 darjah. 



You Might Also Like

7 comments

  1. hahaha thank you thank you ^^

    ReplyDelete
  2. salam..good idea
    ida dtg blogwalking kt cn..

    ReplyDelete
  3. saya pun pernah kena dulu,memang sakit..tapi saya punya warna purple sikit.hehe^^

    ReplyDelete
  4. http://www.blogger.com/profile/14850425834598344126 hahaa cantik pun tapi sakit. btw thank you dear ^^

    ReplyDelete
  5. Blue station : hehe lol warna purple ? macam lebam jee tu hahaha

    ReplyDelete

Nuffnang Ad's