Ainza: Lihatlah blogku!

Lihatlah blogku!

Sunday, May 25, 2014

Salam semua. Alhamdulillah internet dah okay sekarang. Syukur- syukur dah laju macam tikus lari dah ni tapi masalahnya jari jemari ni pulak buat buat malas nak menaip. Perlukan sedikit masa untuk hati ni terpikat balik dekat lappy + dongle.

Haaa lihatlah blog. Start bahagian header terus ke bahagian bawah ! Hahaha footer ku takde lol. Kosong, kesian diaaa takde kaki kat bawah. Tiada penutup pun. Aish malas betul lah owner blog ni. Yaaa memang saya malas pun, malas nak design sejak format lappy ni. Rasa otak ni malas nak design bahagian footer.

Kenapa lah yang malas sangat tu. Hmmm buka apa setiap kali buka lappy time nak design tu lah mat ajam bawak botol susu dan batal kesayangan dia tu terus masuk dalam bilik saya and cakap ' m.cu nk tengok cambecor(dinasours) ke? ' Haishh terpaksa lah bukak youtube sampai naik muokkk tengok dinasour . Jurassic park 3.

So memang takde peluang nak design bahagian footer lah. Kalau malam malam macam ni idea kurang mari tambah pulak mengantuk. Makanya memang tak buat lah bahagian footer tu buat selamanyaa. InsyaAllah hehe..

Makan oat choco lah kita selalu hehe.


You Might Also Like

2 comments

Nuffnang Ad's