Ainza: Macam Chipsmore ke ?

Macam Chipsmore ke ?

Wednesday, May 14, 2014

Salam semua. Haaa berapa hari saya menghilang ni ?? Maybe nak masuk 4 hari kot. Lama jugak tu, bukannya menghilang terus dari laman sosial ni. Dekat facebook msih aktif lagi cuma berblog je laa. Maklum lah lappy pergi masuk wad icu. Format dan sekerang belum settle lagi . Ada problem bila nak connection dengan wifi.

So kalau tak boleh connect wifi terpaksa lah guna dongle ni. Tapi masalahnya internet memang low sangat sangat ni. Tak dapat eden nak blogwalking hmm bukan setakat blogwalking, nak buka blog sendiri pun tak boleh sebab kemain lama loading nya tu.. Ni taip ni memang tak boleh view la setakat publish je.. Nak view haa bukak melalui hp. Itu jeee cara senang.

Memang kesian lah hidup macam ni. Dah lah internet lembab macam siput nak berlari sampaikan nak bukak website Nuffnang pun tak boleh. Hmmm sabar jee mog - moga internet okay macam sebelum - sebelum ni. Amenn

You Might Also Like

0 comments

Nuffnang Ad's