Ainza: Mashallah Ek Tha Tiger

Mashallah Ek Tha Tiger

Monday, May 05, 2014

Salam semua. Uolls pernah lagu Mashallah dalam cerita Ek Tha Tiger ? Haaa pelakon dia Salman Khan  & Katrina Kaif. Suka dengar lagu ni yang memuji anugerah Allah tapi satu je yang tak berapa sopan. Pakaian..



Act tak kesah laa sebab negaranya bukan negara Islam tak macam kita negara Islam tapi pakaian masih tak cukup kain. Opss membebel pulakkk. Hehehe

Lagu dia best tapi story dia tak pernah tengok pun ehehek sebab macam tak best je kan? Hahaha and sebab Salman Khan i don't like him. Dia berlakon errrrr and nyanyi pun sama macam malas je nak gerak mulut tu. Perhati je lah dalam video ni. Haaa mulut taknak bukak mana tu. 

Katrina Kaif ni comel hehe ye laaaa bukannya orang indian betul pun. Darah campur . Merah pekat + Merah cerah hahahahah ! ~ Sejak dia start berlakon terus femes dan menari pun dah makin hebat ! 

More info :



You Might Also Like

1 comments

  1. best jugak lagu ni.. sblum ni xpernah tau pun

    ReplyDelete

Nuffnang Ad's