Ainza: Menang Shawl

Menang Shawl

Monday, May 19, 2014

Syukur alhamdulillah sebab kita hidup ni semua atas kehendakNya. Alhamdulillah. Act rasanya dah nk masuk 3 entry yang sama iaitu semua sakit sakit pun menang. Hmm kali ni saya sakit apa pulak tak lain tak bukan sakit lidah and bibir. Bibir pecahh. Adoiii

Tapi alhamdulillah sakit sakit pun menang. Tak sangka rezeki saya hari ini walaupun dah diumukan semalam hehehe. Saya menang shawl dari ga http://mamamursyid.blogspot.com/2014/05/senarai-pemenang-ga-cuci-lemari.html yang dianjurkan oleh mama mursyid. Rezeki rezeki. Haaa dah pun pm ^^

Online melalui phone memang terdesakk sebab kecik and susah pulak tu. Hmm lepasni jarang lah update blog.

You Might Also Like

0 comments

Nuffnang Ad's