Ainza: Pemenang review blog

Pemenang review blog

Sunday, May 04, 2014

Act nak mintak maaf sangat sebab lambat review, sepatutnya semalam dah tapi keadaan tidak mengizinkan. Alhamdulillah mata dah ok. So cekidot pemenangnyaa !


Header yang sangat comel digabungkan doodle yang tengah naik basikal. Eii so cute lol . Haaa siapa lagi kalau tak bukan Adnan-daughter. Blog pink + yellow . semua tu feberet color. Siap ada kelopak bunga berguguran. Blog ni bila buka loading tak lama sangat menunggu. Cepat je! Anyway saya suka cara penulisan dia. sangat teratur hehe. Haaa apa lagi jom pakat follow Adnan-daughter a.k.a Anis, sedap je nama tu. hehe

Krik Krik Krik

Haaa siapa rasa dia kenal header ni? Act saya ingatkan dia orang melayu rupa-rupanya orang cina. Tengok semua entry dia semua berbahasa melayu. Syabas laaa ! Biasa orang cina guna bahasa cina and english moreee. Kalau bahasa entry dia sebijik macam orang melayu. hehee. Dia ni salah seorang yang suka join giveaway tau. kalau nak tahu cuba follow Yun Sing. Header tu pou pou kuningg hehehe. krikk krikk jom follow sekarang ! Yun Sing Yun Sing semoga terus dalam dunia blog hehe.

Next review ? Ada yang tak pm lagi. so waitinggg..

You Might Also Like

0 comments

Nuffnang Ad's