Ainza: Sakit mata tapi menang

Sakit mata tapi menang

Saturday, May 03, 2014

Haaa ni nak update blog boleh buka mata 1 inci je. Kalau tersalah taip tu maaflerr. TYPO. hehehe Ya Allah sakitnya mataa. Ini kes makan sotong semalam. Balik je rumah terus mata bengkak belah kiri. Nak buka mata pun tak lepas. Before this, mula - mula sakit je. Lepas tu tambah pula dengan makan sotong haaaa maka naik kepala la diaaa.

Semalam tengok cerita khabi khusi khabi gham bukan menangis sebab story dia, ni menangis sebab tak tahan sakit. Tak putus - putus air mata eden. Mintak - mintak hari ni surut bengkak sebab besok nak pergi kenduri kahwin kawan, malauu laaa kalau mata cengini.

Sakit mata tapi menang ? Alhamdulillah pagi ni ada dua rasa macam cerita semalam laaa. Kadang - kadang sedih, kadang - kadang gembira. Yang sedih mataku sakit. Yang ke-2 pagi ni rezeki saya menang dalam Blossom April Giveaway. Yang belum cek tu, meh cek di Pemenang Blossom April Giveaway. Ainza menang Vintage Necklace. Thanks kepada penganjur dan sponsor. Semoga murah rezeki korang semua dan taniah jugak kepada pemenang yang lain..

Jom join Menang Hadiah Utama Bernilai RM20,000


You Might Also Like

0 comments

Nuffnang Ad's