Ainza: Cashout 8share yang seterusnya
8share

Cashout 8share yang seterusnya

Tuesday, June 24, 2014

Klik untuk pembesaran. 

Alhamdulillah rezeki Allah bagi. Dah lama dapat tapi baru hari ni nak post. Entry ini bukan untuk bangga diri sendiri cuma nak kongsikan. Mana tahu, bila blogger lain nampak orang lain cash out so cepat cepat mereka usahakan. Ye laaa, rezeki tak datang bergolek golek macam bolaa tu..

Time cash out ni pada isnin minggu ketiga iaitu 16/06 kan ? Sama tarikh saya masuk poli. So 15/06 saya cashout. Kali ini 8share memgambil masa lama sedikit untuk transfer. Biasanya 3 hari dah masuk. Hehekk kenapa guna BSN, haaa sebab BSN saya kurang aktif, so daripada nanti tak boleh guna lebih baik letak untuk 8share sahaja. Aktif jugakkk kan ? 

Sangat sangat bersyukur kerana hampir setiap bulan saya cashout. Terima kasih sangat sangat pada yang sudi klik tu. Bukan sekadar klik sahaja malah mungkin ada yang baca isi iklan tu kan? Terima kasih, semua rezeki Allah yang bagi :)

You Might Also Like

3 comments

  1. Tahniah...semoga sukses selalu

    ReplyDelete
  2. wahh..tahniahh..dapat duit raya awal ye..hehe..teruskan usaha.. =)

    ReplyDelete

Nuffnang Ad's