Ainza: Got 2 KAX !
#KAX #Celcom

Got 2 KAX !

Monday, June 02, 2014

Nasib baik tak delete message dari Celcom.. Baru perasan semalam duk cek cek messages terbaca celcom suruh tebus 2 KAX . Whohaaa macam tak caya je. 2 KAX tuu. Bukan senang nak dapatkan KAX ni, time promosi sehingga bulan ogos ni yang update dalam website Sayang #KAX Dah tak saba,r pagi ni baru sempat nak tebus .


Comel kan ? Sepasang pulak tu. Nak nak yang purple siap buat wink wink lagi. Haa yang biru tu pulak haishh mukaa bajet macho hehehe. Semua artis dah ada KAX ni, sekarang giliran budak blogger pulak yang dapat. So para blogger sekalian, cepat - cepat dapatkan KAX. Buat collection ..

You Might Also Like

0 comments

Nuffnang Ad's