Ainza: Header Sya'ban & Ramadhan in coming
Header

Header Sya'ban & Ramadhan in coming

Sunday, June 01, 2014

Salam uolls, amboi kemain pagi - pagi dah update new entry.. Look ! New header again for bulan syabaan ini sekali gus untuk ramadhan yng tak lama lagi menjelang. Just adjust note sahaja. Hmm tak tahu laa lepas ni boleh update selalu macam ni ke tak cause 16hb 6 dah masuk poli.


Why dua doodle muka yang sama tapi seorang pakai cermin mata dan seorang tidak ? Haaa cause ainza ada 2 'Bothainza' . Sometimes saya pakai cermin mata, somentimes tak. Haa that's why harus lukis 2 doodle muka yang sama. D isebalik header tu haaa ada yang sepatutnya tidak ada kat situ, iaitu burung tu yang sedang bercinta. Adoii tersilap letak and memang tak sesuai sebab apa doodle tu pegang Al-Quran, sorang lagi bagi note, Haa yang kat belakang tu tengah bercinta. Memang tak seseuai sangat lah kan. 

Malas nak ubah hehehe. Nampak pucat kan ? Kalau background color grey it's okay nampak dia punya border tu, tapi ni light kan. Hmmm bila kita sukakan sesuatu walaupun menda tu sesuai digunakan memang akan guna jugak. Yaa lightyellow!!

Akhirnya, blog ni telah pun mempunyai footer, kalau yang sebelum ni takde kan? Macam entry ni Lihatlah blogku. Okay new header, new footer ,  new sidebar, new profile. Oh new new new and tak lupa jugak thanks kepada nuffnang walaupun blog saya tak berapa akif mana tapi nuffnang still baik hati bagi iklan baru. Tq so much !

You Might Also Like

4 comments

  1. amboi sampai ada giler. hehehe btw tq so much dear ^^

    ReplyDelete
  2. cantiklah! pandai akk design ^^

    ReplyDelete

Nuffnang Ad's