Ainza: Iklan menyibuk

Iklan menyibuk

Monday, June 23, 2014

Sasalam uolls, nak tanya sejak beberapa minggu ni baru perasaan setiap kali bukak blog sure keluar iklan macam ni sampaikan dekat iklan nuffnang pun jadi macam ni. Biasa laa dah lama tak bukak tutt tutt keluar macam ni. Terkejut berukk ampaa..


Dekat iklan nuffnang biasanya keluar apa yang sepatutnya keluar laa kan. Ni dia keluar macam iklan test your love or other macam ikaln dekat website yang lain and satu lagi ada jugak keluar gambar perempuan macam H12 tuu. 

Haa so nak tanya memang masalah blog ke sekarang ni ? Atauu blog saya je yang ada buat macam ni. Mintak bagi feedback kalian semua yaa..

You Might Also Like

2 comments

  1. wan tade pla keluar mende camni... tatau la kot blogger len ada :O

    ReplyDelete
    Replies
    1. laaa iye ke ? ke masalah komputer org ? eh tapi tak kot. ni time bukak blog je T_T

      Delete

Nuffnang Ad's