Ainza: Mintak tolong blogger sekalian
Blogskins

Mintak tolong blogger sekalian

Monday, June 09, 2014

Assalamualaikum kepada blogger blogger yang baik hati. Kepada yang rasa pandai opss memang pandai bab2 mengedit blogger ni, boleh tak tolong sayaaa? Eden tak tahu nak cakap macam manaaa lagi. Bila dah tak asahkan akal ni bab2 mengedit template biase memang jadi ko laa gamaknya. Dah terbiasa pakai blogskins, so cara edit template biasa sudah dilupakan.

* Mata penuh dengan ke-ikhlasan

So straight to the point, ada kat sini yang pandai exchange blogskins to template biasa  dengan design yang sama. Tak ubah langsungg. I mean, sekarang saya pakai blogskins, so nak tukar kepada template biasa dan design macam ni laaa. cuma tukar format sahaja. Boleh tak ? Ada sesiapa baik hati nak tolongg ? Kalau ada sesiapa nak tolong, boleh pm saya dibawah . Nanti kita bincangkan.

Pm here 
Email : aienshitobi@gmail.com
Facebook : AieEn Shitobi

You Might Also Like

2 comments

  1. kod2 blogskin lebih kurang same je dgn tamplate lain. dulu pon sy guna blogskin jgak. baru je tukar ke tamplate lain skrg nie.hihi. skrg sy guna tamplate denim ^^ =)) tpi sy tak la pndai mne mengedit blog. sy suka simple2 je. btw sy suka snggat bw sini. blog nie mmg super duper lawaa la. heee

    ReplyDelete
  2. A'ahh , tu laa tapi dah try banyak kali memang failed T_T . hehehe btw thanks tau :D

    ReplyDelete

Nuffnang Ad's