Ainza: Pemenang doodle Ainza
artwork

Pemenang doodle Ainza

Saturday, June 14, 2014

Assalamualaikum, alhamdulillah dalam masa 2 hari dah siap doodle . Taniah ye kepada yang menang tu. Sebenarnya takut jugak nak lukis doodle ni sebab lama dah tak asah bakat disebabkan sekarang ni tengah sibuk nak masuk poli. Oh myy


Ni doodle yang Ika Fauzi menang dalam 'GIVEAWAY SAYA NAK DOODLE' baru baru ni di pages saya 'FANYLOVERME'. Taniah yee. Susah jugak nak lukis ketiga tiga sekali gus. Alhamdulillah dalam masa 1 jam setengah ( semalam ) dah siap dan adik ika fauzi pun suka hasil doodle saya ni.

Ini pula doodle Wadhihah. Dia nak macam saya punya doodle dekat header. Adik ni cakap doodle dekat header tu saya comel hehehe *kihkih. Terima kasih terima kasih. Doodle muslimah dalam masa 1 jam jugak dapat siapkan (pagi tadi ). Tq , btw taniah ye kerana awak salah seorang pemenang Giveaway di blog. Kehkeh lupa nama giveaway tu apaa. 

Masih dua orang lagi pemenang yang belum tuntut hadiah. So kalau nak tuntut selewat lewatnya malam ni ye. Lepas ni banyak kerja nak buat and masa untuk blogging pun dah terhad apalagi nak lukis. Sebab setahu saya tarikh umum pemenang tu dah awal tapi masih belum tuntut. 


You Might Also Like

1 comments

Nuffnang Ad's