Ainza: Penuh dengan giveaway
#Giveaway

Penuh dengan giveaway

Saturday, June 07, 2014

Peningnyaa bila bukak blog terus tengok new feed. Alamakk penuh dengan akak akak abang abang adik adik blogger ni join segmen/giveaway & contest. Kemain ye mentang - mentang cuti sekolah penuh yee join. Hmm nak join jugak sebenarnya tapi masa tidak mengizinkan sebab 16hb ni dah nak masuk poli. Memang banyak urusan kena buat kan.

So blog terpaksa diabaikan dulu laa, just bukak tapi eden tak dapat nak update lepas ni. Kalau yang sempat tu sempat la nak join. Kalau tak sempat maaf lah ye blogger sekalian. Bukan rezeki saya nak join. InsyaAllah kalau masa tu betul - betul free baru boleh join giveaway seperti sedia kalaa. By the way, saya wish semoga segmen/giveaway & contest yang korang ajurkan tu berjalan lancar and kepada yang join tu, good luck yee. Setiap orang ada rezekinya. InsyaAllah

You Might Also Like

2 comments

  1. Assalamualaikum . huhu . betul betul . banyak sangat segmen dan GA yang ada :D Alhamdulillah kita ada mas anak join . so kita cepat-cepat join . hee :D

    ReplyDelete
  2. wsalam, pening kepala nak join yang mana satu. hehehe haaa cepat2 join tu. kan tak pasal2 melepas pulak.

    ReplyDelete

Nuffnang Ad's