Ainza: Ramadhan Blog & Nuffnang
Cpuv

Ramadhan Blog & Nuffnang

Saturday, June 28, 2014


Assalamualaikum, fuhh tercapai jugak hasrat nak tukar blog kepada tema ramadhan hehe. Header & footer ramadhan hehe. Semangat nak sambut ramadhan pada tahun ini. Eh tahun tahun lepas pun lagi semangat sebab masa tu tak dewasa lagi. Kanak - kanak sekarang dah besar panjang. Tapi tahun ni, fisrt puasa di poli, tak dapat berpuasa dengan keluarga tersayang. Hmmmm

So header ni, tema warna pink and light yellow tetap ada. Hehehe ingatkan nak letak lagu HARAPAN RAMADHAN tapitakut jugak kot kot adaaa yang singgah blog eden ni serabut dengar lagu. So apa pendapat korang, perlu tak dengar lagu?


Ramai dah blogger blogger lain duk hapdate pasal Nuffnang dah tukar wajah baru. Hehehe tau tau jee nuffnang ni, bila ramadhan dah kembali terus tukar wajah baru yang nampak ceriaaa. Seperti saya, saya pun tukar benda baru dalam blog sempena sambutan bulan ramadhan yang mulia ini. Hmmm bila laaa nak dapat CPUV hehe. Harap  bulan ramadhan ni dapat cpuv lagi. neh neh Mr Nuffnang  

Rakan blogger sekalian :
SELAMAT MEYAMBUT KETIBAAN BULAN RAMADHAN. SEMOGA KITA RAJIN RAJIN PERGI SURAU/MASJID HEHEHE


You Might Also Like

7 comments

  1. cantik je header baru dia. heheee
    selamat berpuasa dan salam ramadhan ainza :)

    ReplyDelete
  2. hehe terima kasih. selamat puasa jugak . salam 1 ramadhan
    :D

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum & Salam Perkenalan...
    Jom imarahkan Ramadhan dan join GA saya ni :
    http://ummudd80.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html

    ReplyDelete

Nuffnang Ad's