Ainza: Rezeki dapat cash out 8share
8share

Rezeki dapat cash out 8share

Monday, June 09, 2014

Assalamualaikum dan salam rahmat buat kita semua. Alhamdulillah tak sangka rezeki Allah bagi, dapat cash out 8share lagi untuk bulan 6. Tak kesah banyak mahupun sedikit semuanyaa rezeki datang dari Allah.


Dah lama tak re-share iklan 8share sebab banyak urusan kena selesaikan. Balik dari medical check up tadi bukak 8share tutt-tutt dah boleh klik button cash out lagi. Alhamdulillah thanks yang klik tu, bukan korang sekadar klik tapi yang penting kena baca apa yang di iklankan tu tau. Tapi taknak cah out lagi, kena tunggu 15hb ni sebab 16hb ni kan tarikh yang sesuai untuk cashout. So kita buat awal sehari, baru cepat masuk hehe. Lepas nak nak kumpul laa, taknok ambik duit dalam bank, nak simpan bia tinggi macam bukit bakau tu, nak beli handphone baru kot. Apa apa pun handphone ni laa yang banyak berjasa dengan saya, saya jarang share iklan melalui lappy, kebanyakkan di handphone. Kan senang bila ada app khass untuk 8share. Bia pun kita berada di mana, tapi still dapat share iklan kan? hehehe

Lagi happy bila 8share update new iklan tadi, banyak pulak tu. Jadiii kita bertungkus lumus lagi laa share iklan di facebook tu. Hehehehe Alhamdulillah sangat - sangat rezeki semua tu Allah yang bagi. Bersyukurrr tau.. Oh yaa ada sesiapa dapat bantu saya dalam entry ni ? HERE

You Might Also Like

2 comments

  1. syukur..sikit atau banyak tak penting..yang penting rezeki dari Allah

    ReplyDelete

Nuffnang Ad's