Ainza: Website 8share dah berubah !

Website 8share dah berubah !

Wednesday, June 25, 2014


Patut lah semalam failed je nak log in.. Tutt2 bukak hari ni dah berubah !
Whohaaa, tapi bukak melalui pc je laa.Kalau melalui app dia
belum boleh bukak lagi.Tengah baiki. Kerap betul lah sistem 8share ni
berubah. Baru ni tak boleh share melalui facebook. Macam - macam lah.

So bagi pendapat saya, sistem 8share yang sebelum ni lagi okay dari sekarang.
Tak pening kepala, sangat teratur tapi sekarang agak pening sedikit.
List untuk kita tahu berapa hari ni kita dapat dah takde dah. 
So farrr..


You Might Also Like

0 comments

Nuffnang Ad's