Ainza: Nuffnang Dove
Dove Hair Therapy. Nuffnang

Nuffnang Dove

Tuesday, July 15, 2014


Assalamualaikum dan salam Nuzul Al-Quran to all muslims.
Memang dah lama tak tulis personal macam ni. Biasanya post tentang tonton online. By the way, baru perasan yang ada iklan baru by Nuffnang. Alhamdulillah rezeki bulan puasa kan? Bukan rezeki saya, rezeki blog saya ni hah.

Dove ! Siapa kat sini pakai DOVE, ehemm saya salah seorang yang pakai Dove hair therapy
 jugak thats why saya terharu ada iklan dove. Hehehe, anyway, dove ni memang sangat sesuai untuk rambut saya. Memang betul lah dalam masa 14 hari je lambut ni jadi lembut & wangi. 

Hah sampai nak ikatkan rambut pun rasa macam tak ketat sebab terlalu lembut. Dah takde kusut kusut ni. Sikat dengan tangan pun dah jadi tau. So, memang berkesan lah bila guna DOVE. TERBAIKKK.

You Might Also Like

1 comments

Nuffnang Ad's