Ainza: Review Tokyo Love Soap
review

Review Tokyo Love Soap

Thursday, April 23, 2015

Assalamualaikum w.b.t
Kali ni nak review pasal sabun tokyo love soap . Pasai apa dok review aja ni ? Pasai sabun ni bagus sangat laaa. Kena cuba sendiri baru tao. Alhamdulillah sudah hampir 5 bulan saya guna sabun ni. Haaa sabun ni je tao boleh buat muka kita licin flawless tak payah tepek bedak sana sini 2 3 inci. Hihii memang puas hati guna sabun ni. Customer pon tak putus putus bagi feedback positif. Kami tak mintak, diaorang dengan senang hati beri feedback. Haaa nampak bena yang sabun ni bagus. Pasai apa dok kata produk ni bagus ? Haaaaa scroll bawah ni






Berjerawat? berjeragat? Bintik hitam degil? Liang pori terbuka? Ton kulit x sekata?  Kulit muka tumbuh berbulu halus?kasar dan tak licin? Hitam dan berminyak? Sabun TOKYO LOVE SOAP boleh mbantu anda!! TOKYO LOVE SOAP PREMIUM .yang bertindak pantas dari sabun tls yang lain. Di dalam sbun ini terdapat mircopeeling bg mghasilkan sel kulit baru setiap hari dan memastikan kulit lebih putih dan lebih berseri setiap kali pengunaan. Anda akan kagum dengam cara sabun ini member tindak balas pada kulit anda!!! 

Sabun ini juga meningkatkan Epidermal 
 Mengurangkan garis-garis halus , kedutan dan parut Kompleks 
 Collagen dlm sbun ini mengebukan kulit 
 Plant Plasenta rejuvinates Extract
 placenta tumbuhan dlm sbun ini menjana semula sel-sel rosak dan musnah 
 Penyembuhan luka -Hasten- mencegah paru, tanda-tanda penuaan dan kerosakan matahari 
 Memberi kelembabpan yang lama pada kulit
 Bahan-bahan anti-bakteria 
 Natural menghalang bau badan. 
 Organic , perlindungan matahari
 Powerful Kompleks


Saya berani kata yang sabun ni bagus pasai saya dah cuba sendiri. Tengok gambar dekat bawah ni. Sebelah kiri tu baru seminggu saya guna. Ya Allah memang puas hati. Memang tak payah pakai bedak langsung. Haa yang sebelah kanan pulak tu dalam masa sebulan saya guna. Haaa yang ni memang memang puas hati naaa. Flawless * puji diri sendiri. Daihh, betol apa saya cakap. Seharian jalan jalan pon muka tetap berseri. Dulu rasa 24jam nak tepek tepek bedak. Sekarang tak dah. DARI LUBUK HATI MEMANG KATA PUAS HATI




Haa kalau depa nak try sabun TOKYO LOVE SOAP ni, depa boleh contact dekat bawah ni :

E-mail : aienshitobi@gmail.com
Whatsapp : 0199074946
Wechat : ainza_








You Might Also Like

0 comments

Nuffnang Ad's