Ainza: Tempahan wallpaper Iphone Sama
Tempahan

Tempahan wallpaper Iphone Sama

Friday, June 12, 2015


Alhamdulillah akhirnya siap jugak wallpaper yang di tempah oleh Iphone_sama. Baru siap semalam, hari ni baru ada kesempatan nak publish.

Saya menggunakan doodle yang saya offer kemarin dulu. Just kepala sahaja. Badan kita potong hihi.
Perasan atau tak gambar iphone tu takde copyright kan ? Heheheheh dalam gambar tu di tenterakan dengan 3 jenis ip. Iaitu Iphone5s , Iphone 6 dan Iphone 6s.

Apa Iphone_ Sama ni? Iphone sama ni adalah Ig shop yang menjual gadget murah tetapi 100% ORIGINAL dan sekarang ni meraka sedang membuat promosi 4 jenis gadget. Nak tahu apa yang di orang offer sekarang ni ? Jom baca entry ini



You Might Also Like

0 comments

Nuffnang Ad's